tisdag 16 februari 2010

Valentine's

Var bara tvugna att lagga upp ett par bilder pa resultatet.. Detta var helt fantastiskt och vi blev nastan rorda till religosa hojder. Har aldrig atit nagot sa gott som vi har tillagat hemma..




Till detta fanns det basta i ravaror som man kan onska.. Farska pilgrimsmusslor, tonfisk och en stor vanda vitloksbrod. OMG.



En hemlagad sushi tillbereddes (forstagangsforsok!) med ris, tonfisk och wasabi. Mums!



Enkla men superharliga smaker; det var vitlok (enkelt), akta chillie (utan fron) och mycket mycket smor.



En av de lyckliga kockarna.



Del av huvudratten; den andra grillades i ugnen under tiden vi forberedde vitloksbrod.. Herre gud!

Hoppas ni ocksa fick nagot riktigt gott i helgen!
J o K.

2 kommentarer:

  1. Nu är man ordentligt hungrig...Takos som vi ska äta ikväll låter hurtråkigt nu!
    Om det skulle inte vara på de några mil distans till er skulle vi gärna bjuda oss själva på en middag med sådana delikatesser..Magnus 0 jag som är så galna i skaldjur!!!
    Vi åt skladjur också men det var frysta skaldjur (alla fiskaffär var stängda på söndag :-( men det var ändå gott och vi firade ordentligt innan jag hittade den gulliga kuvert där Magnus friade :-)
    Det är helt otroligt att se hur saker är helt olika. De blomsterarrangemang såg hur originella som helst. Det skulle ge inspiration till svenska florister det!
    (...)

    SvaraRadera
  2. (...) Här är det snö, hur mycket som helst, minst en halv meter!! Det var kaos och de på västtrafikl har jobbat lite hårt kan man säga. De har spärrat av hälften av spårvagnslinjerna. men sååå fint är det. synd att det alltid finns de gnälliga kärringar och annat, som om de inte gnäller om snön gnäller de om det gråa och slask.
    Snart är det vår och då kommer våra tjejer. Magen är stort som slutet på en "normal graviditet". Jag går som en gammal man..På tisdag har vi en organskanning och det är den viktigaste möte som ska säga om allt är ok. Bara 2 månader kvar!
    Nicke o carro är inräknade för den 11. Det blir snart. Ni får kanske snart jobba på det ni med ;-)
    Vi läser er med en stor nöje
    Kramar från oss 2

    SvaraRadera