tisdag 19 oktober 2010

2ahandsuthyrning

Hej igen!
Vi maste nu ta till alla medel, sa vi lagger aven ut var annons for andrahandsuthyrning har pa bloggen. Om ni vet nagonstans man kan satt upp informationen nedan pa ett enkelt och smidigt satt, bara maila mig (eurenius@alto.material.t.u-tokyo.ac.jp) sa skickar jag pdf:en som man kan skriva ut direkt. Har bett andra kompisar att sprida det hela pa arbetsplatser etc, eftersom vi helst inte vill satta ut den pa blocket (far sa himla mycket konstiga svar da..) och boplatsgbg ar ganska dyrt.

-----------------------------------------------------------------------------------
Annons Kallebäcksvägen 19a; andrahandsuthyrning

Vi vill hyra ut fem rum och kök på 121 m2 från och med 2011-03-01 till och med 2012-01-01 med mycket trolig förlängning ytterligare ett år. Lägenheten ligger på Kallebäcksvägen 19a i Kallebäck, våning 3, och den uthyres med en hörnsoffa (se bifogad bild) och ett piano (se bifogad bild) i vardagsrummet samt diskmaskin. Det ingår vidare egen parkeringsplats på gatan som man man ser från balkongen, samt eget varmgarage med vatten i byggnaden där vi har haft vår bil, MC och våra cyklar i säkert förvar. Vi har också ett stort och ett mindre förråd i källaren och hyran ligger totalt på 9400 SEK/månad.


Vardagsrum och soffa


Vardagsrum och piano

Lägenheten är nyrenoverad gällande väggar, lister och tak samt att flera av golven är utbytta under 2007/2008. Vi har också satt in nya toaletter och diskmaskin. Det finns tvättstuga i källaren med tre stora industrimaskiner och torktumlare i ena rummet med två tillhörande torkrum. Det finns också en extra maskin och torktumlare som man inte bokar i ett rum brevid, och även möjlighet att placera en toppmatad tvättmaskin i badrummet.

Vi har varit speciellt nöjda med lägenhetens planlösning och dess praktiska utrymmen. Den har ett stort sovrum (se bifogad bild) och två lite mindre, som vi har använt som gäst- och arbetsrum med totalt sju hela garderober. Badrummet har badkar och en lång korridor med fyra hela garderober, som sammanlänkar sovrumsdelen.

Stora sovrummet

I lägenhetens andra del finns det en stor matsal (se bifogad bild), ett jättestort vardagsrum med öppen spis (se bifogad bild), serveringsgång med ytterligare två garderober och servisskåp. I köket finns det sittplats för fyra personer och ett gammeldags skafferi. Entréhallen är rymlig och det finns en liten toalett direkt innanför ytterdörren, samt balkong med ingång från vardagsrummet och ett av de mindre sovrummen. Hissen är precis utanfor dörren, så det är lätt att köra en barnvagn direkt ner på gården eller ta upp tunga kassar efter att man har varit och handlat.


Matsal


Vardagsrum med oppen spis

Lägenheten ligger mitt emot stora ICA Maxi på andra sidan Mölndalsvägen, det tar ca 10 minuter att promenera dit, och vi har även ett Netto två minuter ner på gatan.
Det tar ca 30 min att gå till Chalmers, 30 min till Avenyn och 20 min till Delsjöns badplats, vilken är sammanlänkat med hela Delsjöns fritidsområde och Delsjö Golfklubb. Det finns cykelvägar till alla dessa destinationer, flera skolor och dagis i närheten och grönområden för allmänheten med grillmöjligheter och lekplatser kring husen.

Det går bussar var 15e minut på vardagarna (buss 50 och 62) och till Korsvägen tar det ca 10 minuter, där de flesta förbindelser i GBG stannar. Spårvagnar (linje 2 och 4) från Elisedal finns på andra sidan Mölndalsvägen (det tar ca 5 minuter att gå hit) ca var 10e minut på vardagar och tar ca 5 minuter till Korsvägen.
Grannarna är ett par barnfamiljer, men de flesta äldre pensioner och vi har trivts riktigt bra.

Jag kommer att åka hem till Sverige för visning av vår lägenhet, samt intervjuer med nya hyresgäster, från och med 2011-11-15 och åker tillbaka till Japan 2011-11-30. Om ni är intresserade av att se vår lägenhet, maila mig tid och datum då ni kan komma. Jag kommer då att sätta upp ett par visningar i samråd med de nuvarande hyresgästerna.

Eftersom vi har fått många svar kommer vi att vilja träffa alla som verkar seriöst intresserade och har en situation som passar vår tidsram. Vårt mål är att ha ett påskrivet kontrakt innan årsskiftet.

Välkomna!
MVH
Karin och Jonas
(eurenius@alto.material.t.u-tokyo.ac.jp)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar